We blijven operationeel en passen onze maatregelen aan


We blijven operationeel en passen onze maatregelen aan
Geplaatst op :news_at

We blijven operationeel en passen onze maatregelen aan

In overeenstemming met de laatste beslissingen van de overheid passen ook wij onze maatregelen aan om ervoor te zorgen dat al onze diensten operationeel kunnen blijven.

Ondersteuning en advies
Onze medewerkers blijven beschikbaar. We hebben maatregelen genomen om telewerken aan te moedigen en u tegelijkertijd de mogelijkheid te bieden hen per e-mail of via hun gebruikelijke telefoonnummer te bereiken. Als u op de voicemail van een medewerker terechtkomt, laat dan een bericht achter. U zult snel teruggebeld worden.

Bestellingen
Mogen we u vragen om bestellingen ter plaatse te vermijden en de voorkeur te geven aan bestellen via de website www.rassecurity.com. Bestellingen per e-mail orderdesk@rassecurity.com en telefoon +32 56 36 37 40 / +32 71 85 13 13 zijn natuurlijk nog steeds mogelijk. Hierdoor kunnen wij uw materiaal vooraf voorbereiden en de ophaaltijd zoveel mogelijk beperken.

Levering of afhaling
We sturen het materiaal bij voorkeur op, maar het is nog steeds mogelijk om af te halen. In het magazijn te Marke gebeurt dit bij voorkeur via de nachtkluis. Als u nog geen code heeft, neem dan contact met ons op. Voor de sites van Gosselies en Geel is de procedure ter plaatse ook aangepast.

Wat uw keuze ook is, plaats vooraf uw bestellingen en vergeet niet dat het dragen van een masker en handdesinfectie bij de ingang verplicht blijft.

Vergadering
Wij geven de voorkeur aan online vergaderingen, bijvoorbeeld met videoconferenties. Als een fysieke ontmoeting nodig is, hou dan rekening met de maatregelen om elk risico op besmetting te vermijden.

Deze maatregelen zijn essentieel voor uw veiligheid en die van onze medewerkers. Correct toegepast zullen ze ons in staat stellen om de activiteiten van onze sector in stand te houden. Dank u voor uw begrip.

Het RAS/AIS-team

 

 

 

 
AIS SECURITY